Morgen gaan we stemmen. Nu vind ik het al een hele klus om een partij te kiezen waar ik mijn stem aan wil geven. Politiek en ik zijn geen ideale combi.

Dat heeft voornamelijk met politici te maken.

Ik geloof ze niet. Ik vind ze niet oprecht, ik vertrouw ze niet. Het zijn voor het overgrote deel mannen in een blauw pak. Praatgraag en ijdel. Van de baas van het hele spul is officieel bekend dat ie vrouwen zelden laat uitpraten en ze steeds in de rede valt. De ander heeft zo’n enorme bewijsdrang dat zelfs zijn schoenen iets moeten communiceren (wat is me een raadsel) en weer een ander is zo ontremd en narcistisch dat ik aan teveel coke-consumptie denk. Eentje laat zijn vriendin door zijn beveiligers neuken om zo de rekening te betalen (hoor je niemand over).  Okee.. sommigen dragen een leuke coltrui, zien er best appetijtelijk uit maar  multi-tasken zit er niet in en van het politieke landschap maken ze een apenrots waar Bokito een puntje aan kan zuigen.

De helft van de leden van de Tweede Kamer moet gewoon een vrouw zijn.

Waarom? Zo wordt de politiek meer divers en dat leidt tot betere besluitvorming. Het is bovendien goed voor de emancipatie van vrouwen en dus goed voor onze dochters, nichtjes, etc .. Jonge meiden hebben vrouwelijke rolmodellen nodig. Ook in de politiek.

Op de website

https://stemopeenvrouw.com/

vind je alle informatie over slim stemmen op een vrouw. Alleen door slim te stemmen – dus niet op de vrouwelijke lijstrekker of de éérste vrouw op de lijst stemmen! – krijgen we meer vrouwen in de politiek. Check bovenstaande website en stem morgen op een vrouw!

Vind je mijn blogs leuk? Volg me dan op Facebook/ Instagram en mis geen update.