Mijn influens-capaciteiten zijn helaas  -nog- niet tot volle bloei gekomen. Ik geef toe dat deze skills zelfs een beetje roestig zijn. Ik probeerde collageenpleisters te influensen en zo een carrière in Zuid-Korea op te bouwen maar dat project stierf een snelle dood omdat ik die pleisters aan de binnenkant van mijn wang verschrikkelijk vond zitten en geen fabulous resultaat wilde faken. Een feestje bij een giga grote influencer verpestte ik voor mezelf omdat ik in plaats van te netwerken en contacten te leggen alleen maar naar huis wilde omdat ik te overwhelmed was door alle geslaagde vrouwen die ik zag. Maar nu heb ik beet en host ik een vette winactie van Wallfelt wandecoratie waarbij je, ter waarde van €150,-, een supercadeau kunt winnen. En dit keer kan het niet mis gaan.

Interieur

Hoe leuk is het om een mooi cadeau te mogen uitdelen. Ik heb een heuse winactie in de schoot geworpen gekregen. Dat komt omdat de eigenaar van het product vriend Patrick is. En geloof het of niet, Patrick heeft vertrouwen in mijn influens capaciteiten….Ik hoef dit keer niks aan de binnenkant van mijn wang te plakken (lees hier wat er gebeurde) en ook niet met gourgeous womenAnd Bloom influencer feestervaring) te dealen. En zo kun jij je interieur een mooie boost geven want het is een supermooi product waar ik thuis zelf ook heel blij mee ben.

coming of age

Patrick heeft vertrouwen in mijn influenscapaciteiten…

coming of age

Mijn werkkamer kreeg een boost door de wandpanelen.

Wallfelt winactie: Ik ga uitdelen!

Het gaat om wanddecoratie van Wallfelt. Deze wandpanelen zijn stylish te leuk aan de muur en hebben bovendien een paar mooie voordelen. Het polyester vilt absorbeert licht, ziet er zacht uit en creëert een warm en rustgevend interieur. Het wandpaneel is van een ademende kwaliteit, neemt overtollig vocht op en helpt de luchtvochtigheid in ruimtes te reguleren. Ik merk zelf ook dat de vilten panelen een dempend effect op geluid hebben, fijn als ik lang zit te bellen op mijn kantoor. Geluiddempend, vochtregulerend en het geeft je kale muur een enorme opfrisser. Je bevestigt de panelen met dubbelzijdige tape, je kunt ze verwisselen voor nieuwe kleuren en ze zijn duurzaam geproduceerd.

coming of age

Winnen

Wil je een set van twaalf panelen winnen?  Dan vraag ik je het volgende te doen. Ga naar mijn Instagram of Facebook account en like de winactie post, zet onder in de reacties welke kleur(en) je het liefst wilt winnen en maak extra kans door je bericht in je stories te zetten. De actie loopt tot en met 14 juni 2022.

Op mijn Facebook en Instagram account zie je hoe het werkt. Daar kun je deze te gekke Wallfelt wandpanelen ter waarde van €150,-  winnen. Klik op onderstaande link en doe mee!

https://www.instagram.com/reel/CdqH2h6lnpF/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Facebook

Wil je meer informatie over Wallfelt en zien welke kleuren er allemaal zijn? Kijk dan op de site en kies welke kleur(en) je het liefst wil winnen.

https://www.wallfelt.nl/

coming of age